urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

INCALTAMINTE COPIINu există produse.

Toata incaltamintea DD Step este realizata din piele de vita de inalta calitate, astfel incat puteti gasi un model care sa se potriveasca nevoilor si stilului dvs. de viata. Pielea este aleasa in functie de grosimea optima, cu finisaje aplicate care sunt create special pentru incaltamintea de copii.

Talpile DD Step sunt realizate din cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate ce asigura un grad redus de uzura a talpii. Talpa este usoara si foarte flexibila. Rezistenta pe care o ofera inseamna incaltaminte care dureaza mai mult. Se folosesc materiale de foarte buna calitate pentru toate partile componente ale incaltamintei iar talpa interioara care intra in contact direct cu talpa incaltamintei fiind din piele. Aceasta ofera piciorului o mai buna respiratie.

Bombeurile (varfurile) si calcaiele incaltamintei DD Step sunt intarite pentru a permite piciorului sa se dezvolte corect. Astfel, incaltamintea DD Step dureaza mai mult in timp.

Branţul (talpa interioară) de piele este în contact direct cu talpa încălţămintei, iar aceasta oferă piciorului o mai bună respiraţie, flexibilitate şi comfort în timpul mersului.

Incaltamintea de iarna este imblanita in interior pentru a asigura un confort termic sporit.

Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00