urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

Povestea noastră

     Totul a început atunci când am aflat că urmează să avem primul copil. Brusc ne-am dat seama că trăim într-o mare de produse artificiale, pline de parabeni, pesticide sau alte substanţe suficient de toxice pentru a ajunge să dezvoltăm boli grave.

     Toate produsele uzuale începând de la produse de curăţenie până la cele cosmetice, ca să nu mai luam în calcul alimentele, conţin cantităţi importante de substanţe toxice, conservanţi, pesticide, organisme modificate genetic sau radiaţii ionice, răspunzătoare de probleme metabolice, hormonale, alergii, dermatite atopice sau boli mai grave, cum ar fi cancerul.

     Am realizat atunci că trebuie să ne schimbăm rapid modul de viaţă şi să oferim copilului nostru un început de viaţă sănătos. Am făcut o schimbare a priorităţilor din viaţa noastră cu accent preponderent pe sănătatea noastră şi pe armonia dintre minte şi suflet. Am înţeles mai bine ce înseamnă respectul pentru natura, beneficiile plantelor şi un mod de gândire optimist şi pozitiv şi ne-am dorit să transmitem mai departe toate aceste valori.

     Aşa a luat fiinţă acest site, care se doreşte a fi un magazin online cu profil naturist unde poţi găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a trăi cât mai sănătos, remedii naturiste pentru diverse afecţiuni, sfaturi şi informaţii actualizate şi documentate, produse bio, suplimente alimentare, hainuţe şi jucării bio, aparatură diversă pentru confortul casei, cursuri de nutriţie şi servicii de calitate superioară.

     Ne place ideea de comunitate şi încercăm să dezvoltăm acest concept minunat prin ceea ce facem.

     Vă invităm să ne fiţi alături în această călătorie către o viaţă mai sănătoasă în armonie cu natura.

     Va invităm să... trăiţi sănătos!

Cu drag,
Echipa BioLiving

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00