urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

Anii Magici

Haideţi într-o călătorie în mintea copiilor! Titlul original: The Magic Years, Understanding And Handling The Problems Of Early Childhood Publicată de: SCRIBNER / an Imprint of Simon & Schuster, Inc. Limba originală: engleză Cu o introducere de: T. Berry Brazelton Traducere de: Marilena Dumitrescu Anul apariţiei: 2009 Nr. de pagini: 408 ISBN: 978-973-707-290-0

Detalii

45,00 Lei cu TVA

O carte care ajunge la a 50-a ediţie, cum este cartea de faţă, devine clasică şi nu mai este afectată de trecerea timpului. Încă de la prima ediţie, descrierea şi explicarea primilor ani din viaţa copilului, împreună cu recomandările pentru părinţi, medici şi educatori, au reţinut atenţia celor interesaţi. Pentru copilul mic, lumea poate fi foarte interesantă, dar şi instabilă sau înspăimântătoare. Autoarea reuşeşte să-l familiarizeze pe cititor cu mintea copilului, arătându-i cum se confruntă cu lumea şi cum învaţă să-i facă faţă.
«Un expert cu darul de a descrie cum se maturizează copiii de la naştere până la vârsta de şase ani… prezintă teoriile şi faptele legate de alimentaţie, vorbire, educaţie sexuală, fantezie, autocontrol, spaimă şi alte subiecte, folosind termenii practici ai vieţii de zi cu zi.»
Parents Magazine

«Volumul Anii magici este de departe cea mai bună descriere a acestei perioade de dezvoltare de la începutul vieţii.»
Mental Health Bulletin

Selma H. Fraiberg a fost profesor la Facultatea de Medicină din Michigan, psihoterapeut şi psihanalist de copii.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00