urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

Filtru de apa Hyundai

Filtrul de apa Hyundai cu ultrafiltrare in 4 trepte este un sistem ultraperformant, cu un design deosebit. Tehnologia  sa de ultima generatie  asigura pe langa o calitate deosebita a apei filtrate si inlocuirea extrem de usoara a filtrelor.Filtrarea apei de la chiuveta se realizeaza mecanic, chimic si bacteriologic, rezultand o apa proaspata, sigura si de cea mai buna calitate.

Detalii

770,00 Lei cu TVA

 

Filtru de apa Hyundai cu membrana de ultrafiltrare este un sistem de filtrare in 4 trepte, usor de montat, usor de utilizat, ocupa putin spatiu sub chiuveta si are un design deosebit. Tehnologia de ultima generatie a constructiei filtrelor asigura pe langa o calitate deosebita a apei filtrate si inlocuirea extrem de usoara a filtrelor.Filtrarea apei de la chiuveta se realizeaza mecanic, chimic si bacteriologic, rezultand o apa proaspata, sigura si de cea mai buna calitate. Prin ultrafiltrare se elimina tot ce este toxic pentru organism in timp ce raman mineralele benefice organismului: Ca, Mg, Na, K,etc.

 

Avantajele filtrelor de apa Hyundai cu ultrafiltrare:


- aveti in permanenta apa pura pentru baut si gatit

- calitatea apei filtrate este mult mai buna decat cea a apelor imbuteliate

- costuri de intretinere mici

- utilizeaza tehnologia de ultrafiltrare a apei, un sistem performant de filtrare in 4 trepte

- sunt echipate cu cartuse de mare capacitate

- se monteaza usor si inlocuirea filtrelor o poate face oricine

- scapi de caratul sticlelor

- ai in permanenta o apa curata, purificata, direct de la robinet

 

 

Treptele de filtrare

 

Treapta 1: Filtru Sedimente - Filtru sediment este un filtru grosier  care elimina sedimentele,nisipul,rugina si toate impuritatile din apa avand pori de 1~10 microni.(praf, noroi, rugina, oxizi, namol, etc.)

 

Treapta 2: Filtru Precarbon - Filtru precarbon foloseste carbune activ pentru a elimina clorurile generate in procesul de tratare al apei de retea,precum si componentele anorganice si mirosurile,elimina din compozitia apei elementele chimice nocive: insecticide, pesticide, clorul, materiale sintetice nocive

 

Treapta 3: Membrana de Ultrafiltrare - Ultrafiltru este un filtru de precizie si foloseste o tehnologie avansata avand functia  de a elimina perfect diversi microbi si impuritati , prin pori de 0.01~0.04 microni ,dar nu elimina mineralele si celelalte componente anorganice necesare si vitale organismului uman.Elimina majoritatea compusilor organici si anorganici (saruri, oxizi, metale, nemetale, grasimi, produse derivate petroliere, etc) si impuritatile biologice (chisturi, bacterii, virusi, etc).

 

Treapta 4: Filtru Postcarbon pe baza de carbon activ granular elimina gazele dizolvate in urma ultrafiltrarii si are functia  de a elimina mirosurile, gustul si culoarea  neplacuta din apa, generand o apa curata incolora si inodora.

 

Sistemul de ultrafiltrare este un mecanism de filtrare ultrafin, care se realizeaza in 4 trepte de filtrare si pastreaza caracteristicile apei naturale. Porii membranei de ultrafiltrare sunt de 3000 de ori mai mici decat diametrul firului de par. Filtreaza toate substantele organice si anorganice din apa, bacteriile, virusii, dar lasa sa treaca mineralele vitale organismului nostru: Ca, Mg, Na, K,etc.

 

Debit maxim = 2 litri/minut

Presiune maxima = 8 Kgf/cm2

Capacitate de filtrare = 9500 litri

 

 

Pachetul cuprinde:


  • -1 buc - purificator de apa gata de utilizat
  • -1 buc - robinet
  • -1 buc - set de instalare (racordurile pentru apa, furtunul flexibil pentru conectare, etc)
  • Depth: 430 x 325 x 180 mm (inaltime x latime x grosime)

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00