urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

Cremă de gălbenele pentru zona scutecului

Dacă pielea bebeluşului tău este roşie şi sensibilă şi prezintă răni, crema de gălbenele pentru zona scutecului o va linişti datorită oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adaugă pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeală.

Detalii

41,00 Lei cu TVA

Cum actionează: lanolina, ceara de albine şi mai ales zincul din crema de gălbenele pentru zona scutecului formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec. Imediat după aplicarea cremei, extractele de galbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Galbenelele au efect vindecător iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la următorul schimb de scutec!

Mod de aplicare: la schimbatul scutecului poţi curaţa funduleţul bebeluşului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat puţin lapte de corp cu gălbenele. Aplică după aceea din plin crema de galbenele pentru zona scutecului masând să intre în piele pentru a crea un adevărat strat protector între funduleţul iritat şi umezeală. Dacă iritaţia este foarte roşie sau dureroasă, se recomandă să utilizaţi crema de gălbenele pentru zona scutecului de fiecare dată la schimbatul scutecului. După ce s-a calmat, se poate reveni la crema de corp cu galbenele pentru îngrijirea zilnică a funduleţului.


Indicată pentru: bebeluşi când au funduleţul roşu, dureros şi sensibil sau dacă au o iritaţie cauzată de apariţia dinţilor.

Sfat: uneori este dificil de a usca pliurile pielii unui nou născut dupa baie. Rezultatul sunt anumite porţiuni dureroase. Crema de gălbenele pentru zona scutecului are efect liniştitor şi de curăţare pentru aceste zone.


Conţinut:

• Extract de gălbenele pentru curăţarea şi vindecarea pielii bebeluşului;

• Extract de muşeţel pentru a catifela şi linişti pielea;

• Oxid de zinc pentru a proteja pielea sensibilă de umezeală (de ex. de un scaun acid);

• Ulei de migdale pentru a proteja şi hrăni pielea;

• Ulei de susan (organic) pentru a proteja şi hrăni pielea;

• Ceară de albine pentru a proteja pielea delicată a bebeluşului fără a înfunda porii, pentru a da consistenţă produsului şi pentru proprietăţile sale emulsoare (combină elementele de apă şi ulei din produs);

• Lanolina pentru protejarea intensivă a pielii sensibile;

• Hectorit pentru proprietăţile sale de curăţare şi degresare şi pentru a da consistenţă produsului;

• Apă pentru diluare;

• Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier şi glicerină vegetală; acţionează ca emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs);

• Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, salvie şi ylang-ylang, pentru a parfuma şi conserva produsele.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00