urmariti-ne pe facebook

Newsletter

Înscrie-te aici pentru a afla ultimele noutăţi despre produsele noastre:

Ulei de corp cu gălbenele 200 ml

Un ulei calmant, protector şi hrănitor pentru piele, cu efect de încălzire, pentru protejarea pielii delicate a bebeluşilor şi stimularea funcţiilor naturale ale pielii. Obţinut exclusiv din flori de gălbenele cultivate biodinamic, ulei de migdale dulci şi de muşetel. Se pretează îngrijirii zilnice a pielii şi este un mediu excelent pentru masaj şi pentru curăţarea zonei acoperite de scutec.

Detalii

73,90 Lei cu TVA

Cum acţionează: combinaţia nutritivă de extracte naturale de flori de gălbenele şi muşeţel conferă uleiului un efect calmant, de încălzire şi de curăţare. Uleiul delicat de migdale din compoziţie furnizează pielii acizii graşi esenţiali cu rol în hrănirea şi hidratarea pielii sensibile. Este uşor absorbit şi ideal pentru încălzirea generală a corpului.


Buna toleranţă a acestor produse a fost confirmată dermatologic, chiar şi pentru pielea cu tendinţă spre dermatită atopică.

Mod de aplicare: după baiţă, usucă pielea bebeluşului, aplicând apoi ulei de gălbenele. Dacă bebeluşului îi place, poţi utiliza acest ulei pentru a-i masa întregul corp, efectul fiind de calmare şi liniştire. Tehnicile de masaj ajută copilul să se familiarizeze cu conturul corpului său. La schimbatul scutecului, poţi adăuga câteva picături de ulei de galbenele pe un material umed sau o bucată de vată pentru a curaţa funduleţul. La baiţă sau duş uleiul de gălbenele poate fi folosit pentru a curaţa pielea.

Indicat pentru: îngrijirea zilnică a pielii bebeluşului din prima zi de la naştere.


Ingrediente:
• Extract de gălbenele şi extract de flori de muşeţel pentru curăţarea pielii şi calmarea iritaţiilor;

• Uleiul de migdale dulci furnizează pielii acizii graşi esenţiali cu rol în hrănirea şi hidratarea pielii sensibile.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coşul tău  

(gol)

Comenzi telefonice

Telefoane:

0724 424 467

Program:

Luni-Vineri: 09:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-15:00